Omslag till Kärlek och medberoende

Kärlek och medberoende

Gunila Lindblom


Publicerad: 2021

Pris: 200 kr

Genre: Kärleksroman

Språk: svenska

Sidantal: 164

Format: 135x206 mm

Utförande: Limbunden

ISBN: 978-91-519-4690-0

Beställningsadress:
Gunila Lindblom
ghelindblom@hotmail.com

Försiktigt öppnar jag den lilla asken. Den har legat längst ned i min byrålåda i många år nu. Där ligger mina käraste minnen. Flygplanet, det propellerstyrda Convair som var det första större plan du flög efter att ha börjat arbeta inom civilflyget.
 Det delades ut i något hundratal exemplar och på mitt står det trehundra. Jag fick det av dig och det är slitet av att jag alltid bar det runt halsen, höll det ofta i handen, smekte vingarna och nosen på den. Guldet är med åren nästintill avskavt. Där ligger också den medalj jag fick ta emot i Minneapolis efter att ha varit på familjevecka där långt efter att vi separerat. Du ville att jag skulle vara med då jag var den enda som visste hur vi hade haft det. Vi var båda rörda då jag fick medaljen av Nancy, en vän jag träffat där. Du var inbjuden till ceremonin och du kramade om mig och sa: I am so proud of you.
 Vår berättelse om kärlek, Passion och medberoende, har jag tecknat ner i den här boken för min egen skull. För att förstå så många år senare. Varför det blev som det blev. Kvinna möter 
man. Kärlek uppstår. Allting var så enkelt. Du har alkoholpro­blem, och det är en sjukdom. Jag är utbildad Sjuksköterska och jag kan hjälpa dig med den. Lätt som en plätt! 
 Vi ska alltid vara tillsammans men spriten vinner och vi är förlorarna. Men en liten bit på vägen fick vi njuta av varandra och livet!