Omslag till Prästinnans återkomst

Prästinnans återkomst
En personlig resa

Kicki Freskgård


Publicerad: 2016

Genre: Andlig utveckling

Språk: svenska

Sidantal: 150

Format: 135x210 mm

Utförande: limbunden

ISBN: 978-91-978880-1-1

Beställningsadress:
Kicki Freskgård
kicki.freskgård@telia.com
618 35 Kolmården

Kicki Freskgård är författare, föreläsare och inspiratör och har hela sitt liv haft kontakt med högre dimensioner. Hon utvecklade sitt andliga seende i ungdomsåren och har sedan dess ägnat en stor del av sitt liv åt att hjälpa och utbilda människor att nå sin högre potential.

Jag, Sananda, ska guida dig tillbaka, i en inre resa, där du i ett meditativt tillstånd 
ska få se och uppleva ditt ursprung och din språngbräda.

Prästinnans återkomst handlar om en personlig, inre och yttre, resa. Författaren blir guidad av sin andliga vägledare att besöka olika platser i Grekland där hon tar emot kanaliserade budskap, återupplever tidigare inkarnationer och färdas till olika dimensioner.
 Personliga aspekter vävs samman med det höga multidimensionella Kristusmedvetandet. Budskapen innehåller högfrekvent energi som aktiverar läsarens själsliga flöde.

»Läketemplet var byggt så att solljuset och månskenet kunde komma in i byggnaden för att vi, både enkelt och medvetet, skulle kunna använda oss av dessa starka healingenergier på bästa sätt i patientarbetet.»

»All tid är nu – innehållande en variabel av medvetande som upplevs i en spännvidd av ljus.»

»Se er storslagna potential. Ni är medskapare och en del av Skaparen för att skapa än mer ljus.»

»Med hjälp av ert högre seende kan ni blicka inåt, utåt, uppåt, framåt och bakåt – in i allt vetande och allt varande. Dåtid och även så kallad ”framtid” ligger parallellt lagrat i ert fysiska och gudomliga medvetande, som symboliskt kodad information.»