Omslag till Social engineering and Public Opinion Control

Social engineering and Public Opinion Control

Sahib Al-Rubeai


Publicerad: 2017

Pris: 235 kr

Genre: Facklitteratur

Språk: arabiska

Sidantal: 206

Format: 170x240 mm

Utförande: Limbunden

ISBN: 978-91-88215-07-9

Beställningsadress:
Sahib Al-Rubeai
sahid.alrabi@comhem.se
www.watersexpert.se

BSc.an Lantbruksuniversitet från Teshreen universitet, Syrien 1985.

Work: skogsdirektör för produktion för Laatakia provinsen från 1985- 1990.

Publikationer: Tiotals studier publicerades i arabiska och irakiska pressen, om miljö, demografiska tillväxt, livsmedelsförsörjning och vatten och miljö kris i Mellanöstern.

Aktivist i flera professionella organisationer som Miljöskydd, Svenska författarförbundet, irakisk journalist & Media unionen, Arab forskningscentra i vattensäkerhet som drivs av Arabförbundet och registreras som forskare och expert på vatten.

Vetenskapliga relationer med många experter och specialister inom den arabiska världen och med ett antal vattenministrar och myndigheter i arabvärlden såsom; Syrien, Jordanien, Tunisien och Arabförbundet.

Böcker på arabiska: Författare till 35 böcker, om vatten och miljö 23 och 12 om intelligentsian.


Den dramatiska utvecklingen inom vetenskap, teknik och datavetenskap och programmering har direkt påverkat de traditionella systemen som inte reagerar på verkligheten.

Deras våldsamma metoder för att kontrollera samhällen har blivit ineffektiva och uppnår inte politisk stabilitet eftersom samhällen i allmänhet har utvecklat metoder för konfrontation mot auktoritära politiska regimer, för att försvara de mänskliga rättigheterna, anti-våld, försvarsfrihet, fackföreningar ... och andra .
 
Däremot kan de demokratiska politiska systemen inte längre kunna tillgodose intressen hos de rika eller de fattiges intressen på ett rättvist och rättvist sätt, vilket leder till en minskning av röstetal i valet.

De politiska metoder som antagits har i stor utsträckning uppdaterats inte bara av statsvetenskap utan också av olika specialvetenskaper som undersöker de psykologiska motivationer som påverkar samhällsbeteendet och förutsäger deras framtida beteende och skapar moderna mekanismer för att begränsa och styra folket.