Omslag till Din effektiva ledningsgrupp

Din effektiva ledningsgrupp
En handledning i hur du leder och arbetar praktiskt med din ledningsgrupp

Ulric Rudebeck


Publicerad: 2018

Genre: Managementlitteratur

Språk: svenska

Sidantal: 268

Format: 170x240 mm

Utförande: Limbunden

ISBN: 978-91-639-9559-9

Beställningsadress:
Urvision, Ulrik Rudebeck
ulric@ulricrudebeck.com
Idungatan 14
113 45 Stockholm

Telefon: 070-552 95 66


De flesta ledningsgrupper arbetar på mindre än 20% av sin potential. Hur är det med din grupp? Med små medel kan ni bli riktigt effektiva.

Ja, hur är det i din grupp? Du kan få ut mer, eller hur? Trist och tråkigt? Inget händer. Eller stormigt och alla pratar förbi varan? För långsamt? För ofokuserat? Ingen effekt? Handen på hjärtat. Du vet att det finns mer att ge, mycket mer. 

Ulric Rudebeck är en internationell managementkonsult med ledningsgrupper som specialitet. 
Den här boken är Ulrics samlade kunskap i praktisk form. Den innehåller ett tiotal fall och mer än 50 olika övningar du själv kan arbeta med direkt i din ledningsgrupp. Det finns också ett tiotal fritt nedladdningsbara mallar som du kan anpassa efter just era behov. 

Ulric har hundratals olika ledningsgrupper och tusentals möten i sin erfarenhetsbas. Olika branscher, stora företag, små start-upps, familjeföretag, myndigheter, kommuner, universitet, politiska partier, intresseorganisationer och föreningar. Ulric har mött dem alla och hjälpt dem till ökad effektivitet i sitt ledningsgruppsarbete.
 Ulric har varit chef på alla nivåer i företaget, internkonsult, externkonsult, forskat, arbetat internationellt, anställd på myndighet, drivit egna företag, varit talare på konferenser och skrivit böcker. Med sin breda erfarenhet har han under de senaste 20 åren varit inriktad på ledningsgruppens effektivitet, roll och arbete, samt på hur företag och organisationer formar sin framtid. Med hjälp av bokens tips, råd, och fördjupningar kan du snabbt öka produktiviteten i ledningsgruppens inre arbete. På sikt får du också en rejäl yttre effekt av ert arbete i organisationens värdeskapande. 
 Han delar här med sig sina bästa praktiska Hur-gör-du-verktyg för att du skall nå en hög proffsnivå på ert ledningsgruppsarbete. 

Har du ambitioner med din ledningsgrupp så är den här boken för dig, praktisk, resultatinriktad och lättläst. Lycka till.