Omslag till Det yttre rummet

Det yttre rummet

Kerstin Kronqvist


Publicerad: 2020

Pris: 195 kr

Genre: Livsåskådning

Språk: svenska

Sidantal: 122

Format: 148x210 mm

Utförande: Limbunden

ISBN: 978-91-629-0519-4

Beställningsadress:
Kerstin Kronqvist
fiffigladvovve@gmail.com

En bok för dig som vill hitta en röd tråd i livet
Med denna bok önskar jag erbjuda dig som läsare en ny meny av inspirerande vägledningsmaterial. Syftet med boken är att du ska hitta en röd tråd som du kan följa. Tråden kommer att leda dig uppåt och framåt för att i förlängningen ge dig nya och spännande insikter.
 Med dessa insikter har du en möjlighet att bli ditt bättre jag för varje steg du tar. 
 Att äntligen kunna sätta dig själv främst i det yttre rummet som är ditt liv här på jorden. Att hitta det som verkligen inspirerar dig till att utvecklas som den unika person du är. Att få utvecklas som människa är en gudomlig gåva. Att inse att i det yttre rummet, livet på vår jord, kan du hitta det som är för ditt och allas högsta och bästa. Att lära dig välja det som leder dig till en inre harmoni gör att livet blir ett spännande äventyr. 
 När du får en ny positiv regelbundenhet i ditt liv öppnar sig världen för dina ögon och du kan se mer av dig själv och vad du kan åstadkomma. Du sätter själv dina mål och vet att det är bara du själv som sätter dina gränser.

Boken är skriven i ett inspirerat flöde och jag önskar att du läser den på samma sätt.
 När du läst boken hoppas jag att du kommer att se det yttre rummet, livet på vår jord, med nya inspirerande och än mer hoppfulla insikter. 
 Du är en viktig del i ditt liv och alla de människor du ska möta.
 Se alla möten som viktiga och att du kan vara med i andra människors för­ändring för deras högsta och bästa.