Omslag till Reviews of intellectual and social opinions

Reviews of intellectual and social opinions

Sahib Al-Rubeai


Publicerad: 2021

Genre: Samhälle & Politik

Språk: arabiska

Sidantal: 166

Format: 170x240 mm

Utförande: Limbunden

ISBN: 978-91-88215-14-7

Beställningsadress:
Sahib Al-Rubeai
sahid.alrabi@comhem.se
www.watersexpert.se

BSc.an Lantbruksuniversitet från Teshreen universitet, Syrien 1985.

Work: skogsdirektör för produktion för Laatakia provinsen från 1985- 1990.

Publikationer: Tiotals studier publicerades i arabiska och irakiska pressen, om miljö, demografiska tillväxt, livsmedelsförsörjning och vatten och miljö kris i Mellanöstern.

Aktivist i flera professionella organisationer som Miljöskydd, Svenska författarförbundet, irakisk journalist & Media unionen, Arab forskningscentra i vattensäkerhet som drivs av Arabförbundet och registreras som forskare och expert på vatten.

Vetenskapliga relationer med många experter och specialister inom den arabiska världen och med ett antal vattenministrar och myndigheter i arabvärlden såsom; Syrien, Jordanien, Tunisien och Arabförbundet.

Böcker på arabiska: Författare till 35 böcker, om vatten och miljö 23 och 12 om intelligentsian.


Det onormala beteendet är resultatet av ett onormalt jag som lider av psykosociologiska och sociala problem, kanske på grund av att samhället överger sin plikt att tillhandahålla hjälp för att lindra lidandet, så att individen känner sig ensam, isolerad och att samhället inte är intresserat av hans lidande.
Människolivet bygger inte på en enda typ av ont beteende eller gott beteende. Det välvilliga jaget är inte fullt av goda register, men är fyllt med sidor av ondska liksom det onda jaget på sina goda sidor.